Stort udvalg af kvalitets kontaktlinser til alle

Kontaktlinsefabrikken tilbyder en bred vifte af linser skræddersyet til dine behov. Vi er uafhængige og har mulighed for at tilbyde dig et bredere udvalg end andre optikere.

Kvalitetslinser til alle

1-dagslinser er ideelle, hvis du ønsker komfort og sikkerhed. 1-dagslinser er det rigtige valg til sport og fritidsaktiviteter. 1-dagslinser minimerer risikoen for øjenirritation og er også velegnede til brugere, som skifter mellem briller og kontaktlinser.

14-dagslinser kræver kun ganske lidt tilvænning. Om nødvendigt kan du sove med linserne enkelte nætter. Der er kun minimal risiko for belægninger, da du skifter til nye linser hver 14. dag. Samtidig er linserne lette og hurtige at rengøre.

Månedslinser bruges i op til 30 dage, og herefter skifter du til et nyt sæt linser. 30-dageslinser er kun til dagsbrug og skal renses hver aften og opbevares i kontaktlinsevæske natten over.

Døgnlinser kan bruges døgnet rundt i op til 30 dage. 30-døgnslinser er fremstillet af et silikonemateriale, der tillader stor iltgennemstrømning til hornhinden. Det er en kontaktlinse, der giver stor frihed, fordi du ikke skal tænke på rengøring.

Multifokale linser

Multifokale linser er med glidende overgang, så det er muligt at se på flere afstande. Denne type linse kan kræve tilvænning, men tilbyder god synskomfort. Du kan vælge mellem 1-dagslinser eller månedslinser.

der er mange alternativer til læsestyrke og linser. Mange bruger den multifokale udgave, hvor andre måske bruger et øje til at læse og det andet til at se på afstand.

Vi tilpasser linserne til dig og dine behov.