Fokus på sunde øjne

Kontaktlinsefabrikken blev grundlagt januar 2016 af City Optik. Kontaktlinsefabrikken giver dig unikke linseoplevelser. Vi er professionelle og specialuddannet personale med mange års erfaring.

Vores passion for linser er unik. Vi er en special klinik med fokus på sunde øjne ved brug af kontaktlinser. Det er den grundige og dybdegående undersøgelse af dine øjne, der ligger til grund for, hvilke kontaktlinser du kan anvende. Hos os får du den linse, der er bedst egnet til dine øjne – uanset pris. Vi er uafhængige og har ikke nogen særinteresser eller specialaftaler med leverandører.

Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af optik forretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

Vores klinik

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

Mød teamet bag

Kim Hansen
Optiker og kontaktlinsespecialist

Line Tingbjerg Svennild
Optiker

Per Andersen
Optiker og indehaver