fokus på sunde øjne

Kontaktlinsefabrikken blev grundlagt januar 2016 af City Optik. Kontaktlinsefabrikken giver dig unikke linseoplevelser. Vi er professionelle og specialuddannet personale med mange års erfaring.

Vores passion for linser er unik. Vi er en special klinik med fokus sunde øjne ved brug af kontaktlinser. Det er den grundige og dybdegående undersøgelse af dine øjne, der ligger til grund for, hvilke kontaktlinser du kan anvende. Hos os får du den linse, der er bedst egnet til dine øjneuanset pris. Vi er uafhængige og har ikke nogen særinteresser eller specialaftaler med leverandører.

Vi er ikke med i en stor og landsdækkende kæde af optik forretninger. Vi vil være det lokale alternativ, hvor du altid får den bedst tænkelige rådgivning, og hvor service virkelig kan mærkes.

I vores klinik bliver dine øjne undersøgt af en engageret, erfaren og højt uddannet optometrist. Vores undersøgelser lever op til lovens krav om en grundig og dybdegående synsprøve. Vi er altid fagligt ajourført gennem kurser og videreuddannelse. Vi anvender kun de bedste maskiner og måleudstyr. Derved bliver dine kontaktlinser tilpasset individuelt. Du får det mest optimale syn.

mød teamet bag

kim hansen

Optiker & Kontaktlinsespecialist

annie underbjerg

Sygeplejerske

per andersen

Indehaver

giv os et kald.
mandag-torsdag 9:30-17:30
fredag 9:30-18:00
lørdag 9:30-14:00

torvegade 9
6700 esbjerg

tlf: 7512 3385
info@kontaktlinsefabrikken.dk

vi er også sociale.

vær en del af vores fællesskab @Kontaktlinsefabrikken