Natlinsen nulstiller din nærsynethed om natten og giver dig et klart syn om dagen

Har du fokus nok på dine synsmuligheder? Med den nye banebrydende natlinse er det muligt at sove sig til bedre styrker og slippe for sin nærsynethed om dagen.

Hvordan fungerer natlinsen?

Natlinser, er en kontaktlinse man bruger om natten, hvorefter der opnås normalt syn i dagtimerne, uden yderlig brug af linser og briller. Kort fortalt fungerer natlinser ved at kontaktlinsen suger hornhinden til en mere flad facon. Når man vågner tager man linserne af, og man vil kunne se klart hele dagen, uden nogen form for korrektion. Den største fordel ved Natlinser, er at den bremser udviklingen af nærsynethed. Derfor tilpasser vi mange Natlinser til helt unge, for at hæmme udviklingen af nærsynethed.

Natlinser er ganske ufarlige og 100% reversibele. Holder man op med at sove med natlinsen, forsvinder effekten og man vender tilbage til det syn man havde før.

Brems udviklingen af yderligere nærsynethed

Flere studier viser at det er muligt at bremse udviklingen. Det vil sige, et barn på 12 år, med ca. -1,00D der starter med briller eller almindelige kontaktlinser vil ende som voksen med en styrke omkring – 3,00D/- 4,00D mens en 12 åring med -1,00D der begynder med natlinser typisk vil ende med omkring – 2,00D i styrke som voksen.

Er du en mulig kandidat eller kunne du tænke dig at høre mere omkring dine synsmuligheder? ring ind og bestil en tid nu.