Natlinser nulstiller din nærsynethed om natten og giver dig et klart syn om dagen

Natlinser også kaldet Ortho-K er specielle kontaktlinser. Natlinser tilbydes kun hos certificeret kontaktlinsetilpasser. KONTAKTLINSEFABRIKKEN er certificeret natlinsetilpasser i Esbjerg.

Hvordan fungerer natlinser?

Natlinser kan kun anvendes af personer med nærsynethed – myopi. Myopi giver en krum og høj hornhinde. Natlinser suger hornhinden til en mere flad facon og bremser dermed udviklingen af høje minus styrker/nærsynethed/myopi.

Natlinser er en formfast kontaktlinse, som du sover med. Når du vågner, tager du natlinserne af. Du vil have skarpt syn hele dagen – uden briller, dagslinser eller laseroperation. Natlinser er ganske ufarlige og 100% reversibele. Stopper du med at sove med natlinser, så vender din hornhinde tilbage til den høje og krumme facon, og du får den gamle nærsynethed tilbage.

Natlinser bremser udviklingen af nærsynethed. Nærsynethed øger risikoen for grå og grøn stær, nethindeløsning og blødninger i nethinden. Vi anbefaler og tilpasser specielt natlinser til børn og unge for at hæmme udviklingen af nærsynethed og minimere af risikofaktorne.

3 muligheder til at bremse udviklingen af nærsynethed

Flere studier viser, at det er muligt at bremse udviklingen af nærsynethed hos børn og unge. Vi tilbyder 3 muligheder. Den hårde natlinse ORTHO-K, den bløde endagslinse MY-SIGHT eller ESSILOR STELLEST brilleglas.

Er du eller dit barn nærsynet også kaldet myop? Kunne du tænke dig at høre mere omkring dine synsmuligheder? Ring eller bestil en tid online på kontaktlinsefabrikken.